Stagiair Visual Designer

Wij zoeken vanaf Januari/Februari 2019 een fulltime stagiair visual designer om ons team te versterken. Ben jij diegene die met ons memorabele designs gaat maken? Reageer op deze vacature

Jouw profiel

Je droomt over het maken van designs met Sketch. Je kunt intens genieten van goed ontworpen apps/websites en je ontzettend ergeren aan half-pixel, blurry line-icons.

Je raakt geïnspireerd door andere designers uit het vak. Je denkt goed na over waarom je bepaalde keuzes wel en niet maakt. Daarnaast kun je designs goed toelichten in het (geschreven) Engels en Nederlands.

Eisen

Je kunt in Sketch en Photoshop een creatief idee omzetten in een bruikbaar eindproduct. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding genoten zoals Communication and Multimedia Design (CMD). Echter, een portfolio met daarin de gedachte achter je designs is voor ons 1000 x zoveel waard als een CV.

Bij Yummygum...

  • Werk je mee aan toffe projecten voor web en mobiel
  • Leer en ontdek je nieuwe creatieve oplossingen
  • Heb je de mogelijkheid om te leren en te experimenteren
  • Krijg je een leuke maandelijkse vergoeding
  • Gratis opwaardering van tafelvoetbalskills

“Met de creative days krijg je de kans om nieuwe dingen te leren.”

Picture of Jeff van Steijn

Jeff van Steijn - Visual Designer bij Yummygum

Laat van je horen

Herken jij jezelf in het geschetste profiel en denk je dat je past bij Yummygum? Stuur ons dan een mailtje met je motivatie, je CV en een link naar je portfolio of Dribbble page.